1. Home
  2. Intel Core i5 Processor

Intel Core i5 Processor

Intel core i5 processor laptop

Wat is een Intel Core i5 processor? Wat betekent het wanneer uw computer een i5-processor heeft? Wat zijn de specificaties? In dit artikel wordt de Intel Core i5 processor op een zo eenvoudig mogelijke manier uitgelegd. Naast de Intel Core i5 processor zijn er nog andere zaken waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een laptop.

Beste Intel Core i5 processor laptops

Wat zijn de beste laptops met een Intel Core i5 processor? De populairste en goed beoordeelde laptops van 2021 vind je hieronder.

Asus Aspire laptop - Intel Core i5 processor - A515-55G-589V

Asus Aspire laptop – Intel Core i5 processor – A515-55G-589V

Op de Acer Aspire 5 A515-55G-589V bewerk je foto’s in Photoshop. Met de MX350 videokaart speel je simpele games als The Sims of Minecraft en renderen beelden soepeler.


 

HP Spectre x360 13-aw0962nd

HP Spectre x360 13-aw0962nd

Klap het touchscreen van de 13.3 inch HP Spectre x360 13-aw0962nd om en gebruik de laptop ook als tablet. Met zijn gewicht van 1.3 kilogram neem je deze laptop makkelijk met je mee in een rugzak.


 

Laptop i5 processor

Wat is een Intel Core i5 processor? Waar is een laptop met Intel Core i5 processor voor geschikt? Een i5-processor is meestal voorzien van vier of zes processorkernen. Ze werken tegelijkertijd en hebben dezelfde prestaties:

Intel Core i5 processor prestaties

Deze vier of zes kernen zorgen ervoor dat de laptop zo snel mogelijk werkt. Hierdoor werk je vloeiender omdat er een andere kern beschikbaar is voor nieuwe taken. De laptop hoeft niet te wachten tot er nieuwe bronnen beschikbaar komen.

Laptop Intel Core i5 processor

De quad-core processor is geschikt voor lichte games en kantoortoepassingen. Speel echter geen complexe spellen met de beste instellingen.
De Intel Core i5 processor vormt het midden tussen de i3, de zwakkere processor voor kleine taken, en de krachtige i7 met meer rekenkracht.

Waarvoor is een Intel Core i5 processor geschikt?

  • Foto’s bewerking
  • Films kijken (Full HD)
  • Games (niet te zwaar)
  • Internet + tekstverwerking

Laptop informatie

Laptopkiezen.nl

Hi! Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte laptop! Het kiezen van een nieuwe laptop kan een uitdaging zijn. Welke laptop past bij mij? Aan de hand van je wensen kan je zien welke laptop het beste bij je past. Daarnaast vind je een schat aan informatie, over bijvoorbeeld het RAM geheugen en processors.

Coolblue laptopkiezen
Populaire laptops
Ram geheugen laptop
Wat is RAM geheugen? Wat is RAM geheugen? Het is een vraag die wij vaak ontvangen. Aan de hand van…
Menu